Esperanto Midi-Pyrénées
menu esperanto menu français
Vous êtes ici >> Accueil/Las paginas/La Fede - Esperanto Miègjorn-Pirenèus

La Fede - Esperanto Miègjorn-Pirenèus

L'associacion Esperanto Miègjorn-Pirenèus a vocacion de coordenar los grops locals, o membres isolats que trabalhon a la difusion de l'esperanto per tota la region Miègjorn-Pirenèus.
La federacion sosten materialament, logisticament ou financièrament de projèctes a escala regionala, encoratja la mutualisacion de ressorças e una comunicacion melhorada entre associacions e actius de la region.
Aquí qualques projèctes que la federacion sosten, sostenguèt o sostendrà.
Tuluzaj Esperantistaj Fervojistoj (le TEF) es l'associacion dels Caminòts Esperantistas de Tolosa, associacion que a per tòca de promòure la lenga internacionala esperanto. Fa partida de las associacions culturalas de la SNCF.

Esperanto 65

28/06/2012
Esperanto 65 qu'ei l'associacion d'esperanto dels Hauts-Pirenèus. Que prepausa cors a Banhèras e que participa a forums per tot eth departament.

Tarn Espéranto

21/06/2012
Tarn Esperanto es una associacion basada a Albi que prepausèt de corses a Albi e Caramauç duscas 2009. Uèi, corses son prepausats dins le quadre de l'Universitat per Totes del Tarn.
La Cirkulero es una bulletín que la federacion dels esperantistas de Miègjorn-Pirenèus publica al mens un còp l'an.
Los articles son causits demèst los publicats sul blòg "La Cirkulero", meses en pagina e mandats a totis les membres de l'associacion e de las associacions membres per corrièl (en pdf) o per la pòsta (edicion papièr).

Eurokka

02/07/2012

EUROKKA (Esperanto-Universala-Rok-Organizo, Kolektiva Komunik-Asocio) es una associacion de musica Rock basada a Dònavila prèp de Tolosa.
Una escòla al Togo es una associacion francesa que a per tòca de sosténer l'Instituto Zamenhof, escòla de Lome al Tògo creada per d'espérantistas togoleses.
Le CEEA prepausa un fais d'activitats (conferénças, estagis de cant, concèrts...) en Arièja, e corses a Foish, Pàmias, Verniòla, Mirapeis, La Ròca d'Olmes.